Parfen №626 инспириран од ARMANI – BLACK CODE

Ориенталнo зачинетиот Black Code е елитен, луксузен парфем, кој беше награден со FiFi Award Fragrance Of The Year Men`s Luxe 2006.
Овој елегантен, богат, заводлив, нежен мирис од Giorgio Armani е создаден за сериозни мажи, ја нагласува моќта на карактерот и темпераментот на неговиот сопственик.
Парфемот има прекрасен, богат, густ мирис со добра издржливост. Необичната композиција вклучува ноти од бергамот, лимон, звезден анасон, маслинови цвеќиња, кожа и тутун.
Black Code може да се носи во секојдневни прилики и како вечерен парфем, совршено откриен на ладно време.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parfen №626 инспириран од ARMANI – BLACK CODE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *