Parfen №646 инспириран од PACO RABANNE – INVICTUS

Invictus од Paco Rabanne е свежа спортска арома за мажи, што го разликува од најголемиот дел од аромите на брендот Paco Rabanne. Името на парфемот Invictus е преведено од латински како „непобедливо“ – токму за таквите мажи се создала аромата.
Составот на Invictus от Paco Rabanne ќе ги истакне сите најдобри квалитети на неговиот сопственик: челичниот лик, волјата за победа и стабилноста.
Paco Rabanne Invictus се отвора со мешавина од агруми мотиви со морски мотиви. Главни ноти: ловоров лисја и мирисна јасмин. Основни ноти: килибар, даб мов, гуајак дрво и пачули.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parfen №646 инспириран од PACO RABANNE – INVICTUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *